Selecteer een pagina

Als werkgever ben je formeel verplicht om, op basis van deze wet, je randvoorwaarden voor arbeid te blijven verbeteren. Uiteraard kun je dit als bedrijf niet alleen realiseren door beleid op papier te zetten. Je hebt, om dit tot een succes te maken, ook de intrinsieke motivatie nodig van de individuele medewerker. New Health Concept maakt het leuk voor medewerkers om echt werkt te maken van een goede gezondheid, want als medewerker niet zelf beslissen om gezond te willen zijn, gaan ze er ook niet actief mee aan de slag. 

Hoe draagt jouw bedrijf bij aan fysiek- en mentaal welzijn op de werkvloer of thuiswerkplek?

Door COVID-19 zijn bedrijven nog meer geconfronteerd met het feit dat veel van ze gevraagd wordt door de overheid en door medewerkers zelf ten aanzien van het beschermen en bevorderen van de gezondheid van medewerkers. Werkgevers zijn verplicht om te zorgen voor bescherming en veiligheid van buitenaf (d.m.v. mondkapjes, 1,5 meter, plexiglas-schermen en professionele thuiswerkplekken etc). Daarnaast ondervinden werkgevers dat de maatregelen ook enorm ingrijpen op de fysieke- en mentale weerstand en weerbaarheid van medewerkers. Hierdoor stijgt het ziekteverzuim; o.a. omdat men het als lastig ervaart om met deze nieuwe werkelijkheid om te gaan en dit resulteert ook in allerlei fysieke klachten.

New Health Concept betekent meer Wellbeing en Happiness voor jouw medewerkers                                         

Om dit ziekteverzuim te reduceren biedt New Health Concept bedrijven en haar medewerkers support in de vorm van; een platform, gezondheid-checks, coaching, webinars, E-books en interventies, waardoor iedereen het hele jaar door bewust werkt aan een goede gezondheid. Iedere medewerker kan zelf bepalen wat bij hem of haar past, want iedereen is tenslotte uniek.

Maak van ‘gezondheid’ een key-bedrijfsproces, zeker als ‘Human Capital’ je belangrijkste productiemiddel is. Het draait tenslotte allemaal om Employee Wellbeing en Employee Happiness!                    

Met ondersteuning van New Health Concept kan je bedrijf zorgen voor gelukkige en gezonde medewerkers. Het geeft bedrijven ook een veilig gevoel om te weten dat hun medewerkers zelfstandig ondersteuning kunnen vinden bij hun welzijn en levensgeluk, hierdoor wordt hun privacy op dit vlak ook gewaarborgd.

    

PS. Omdat het overheidsbeleid er in de loop van 2021 op aan stuurt dat flexibele arbeid steeds duurder wordt, is het meer dan ooit van belang om goed voor je vaste werknemers te zorgen en ze goed te ondersteunen op gebied van welzijn. 

Wil je graag persoonlijk advies? 

Boek hier je call