RETREAT

Boost je Gezondheid

en Geluk

Geluk & Gezondheids Reset

Je eigen bedrijf eist zijn tol: een volle agenda, geleefd worden, alles is onzichtbaar overgegaan in overleven. Moe en uitgeteld op de bank ’s avonds, dat is de realiteit. Er zit een groot conflict in jou. Je wil meer tijd voor jezelf maar hoe dan? Het maakt dat je uitgeput bent, veel stress ervaart en klachten steeds beter voelbaar worden.

Dit retreat haalt je 3 dagen uit je ratrace.

We gaan aan de slag met jouw uitdagingen, jouw energievreters en -gevers, je mindset, je biofeedback (bloedonderzoeken, testen etc.) en nog veel meer.  We gaan je op alle fronten doorlichten en met die uitslagen een voor jou behapbare omslag in je gezondheid maken. Neem actie voordat het te laat is en je niet meer aan preventie kunt doen doordat de klachten te ernstig zijn geworden.

De blauwe zone strategie zit verweven in onze B.O.M. methode

De resultaten van de studies zijn gepubliceerd in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften en de onderzoeker en ontdekker van deze 5 blauwe gebieden is Dan Buettner .

 

Hij heeft de gewoontes van de langstlevenden in deze gebieden uitgebreid onderzocht en daar is een concept uit ontstaan. Daarnaast gebruiken we ook de wetenschap achter Intermittent living en de werking van hormetische prikkels zoals kortdurende warmte en extreme koude, therapeutische hypercapnia (CO2-therapie), ademhalingstechnieken, medicinale hypoxie (lage O2-therapie), traumatherapie, intermittent fasting en intermittent drinking. Daarnaast kijken we via bloedonderzoek welke tekorten er in het lichaam zijn en vullen deze aan

Wat is hormese?

De afwisseling en bepaalde stress prikkels die horen bij Intermittent Living zijn allemaal vormen om het lichaam te resetten. Veel mensen denken dat stress ongezond is en vermeden moet worden. Acute, kortdurende stress is juist gezond en daar gaat het hier om De chronische, langdurende stress die we vaak ervaren in ons drukke bestaan, daar willen we vanaf want die is schadelijk voor onze gezondheid. Dus door al deze technieken gaan we het centrale zenuwstelsel resetten zodat we chronische stress kunnen loslaten door de acute stressprikkels in te zetten


Hormese is een staat waarin je juist sterker wordt en je immuunsysteem een boost krijgt.

Wetenschap & Praktijk

Tijdens het weekend koppelen we de ervaring uit de blauwe zones (daar waar de meeste langstlevende wonen en waar diabetes, dementie, obesi, chronische klachten, kanker etc amper voorkomen) aan jouw situatie. Dit ondersteunen we met directe feedback vanuit ons lichaam. Daarom meten we voorafgaan aan het retreat verschillende zaken waaronder vitamines, mineralen, glucose, bloeddruk, hartfrequentie etc.

 

Manage what you can measure! 
Meten = Weten daar houden we van.  

Wat zit er inbegrepen in het retreat?

9

2 luxe overnachtingen in een heuse loft

Samen bepalen we de data dat je naar onze prachtige locatie in Zeeland komt. Hier tref je alles aan wat je nodig hebt

9

Alle maaltijden

Laat je verrassen door de heerlijke maaltijden die bereid worden worden volgens een OER oud blauwe zone recept. Elke dag vers bereid met alleen de beste ingrediënten uit onze Zeeuwse regio, zo van het land en uit de zee voor jou gehaald.

9

Alle fysieke metingen & Wetenschappelijke theorie.

Wat we doen is allemaal getest en bewezen je stresslevel te verlagen, je immuunsysteem te boosten, je metabolisme en vetverbranding aan te zetten. Je mindset speelt hierbij een grote rol en daar besteden we veel aandacht aan.

9

Een persoonlijk boringsplan incl. coaching en feedback (online)

Het is een echte mind- en leefstijlreset, maar we zorgen er ook voor dat het blijft hangen zodat je het kunt integreren in je dagelijks leven.

9

Verwenarrangement

Op de laatste dag ontvang je een verwenarrangement met wellness behandelingen massage, gezichtsbehandeling, pedicure, manicure zodat je met hernieuwde energie (zowel innerlijk als uiterlijk) weer terug naar huis gaat

9

Persoonlijke meditatie/ visualisatie

Je krijgt een persoonlijke op maat gemaakte visualisatie en meditatie voor thuis voor de voeging van een blijvend resultaat

9

Een beetje meer jezelf

De belofte dat je na deze dagen weer mens bent geworden (Rustiger, gezonder, gelukkiger) en jezelf weer terug ontdekt. Wat je leuk vindt, waar je plezier in hebt. Welke bijdrage je levert wat je een enorm goed gevoel geeft. Kortom: alles komt hier samen en je keert als herboren weer terug naar huis.

De locatie (Zeeland)

Je verblijft in onze sfeervolle Loft die net vers van de pers klaar is. We zitten aan de rand van de prachtige Oosterschelde, onderaan de dijk waar (hopelijk) de schapen op lopen te grazen en vlakbij de Oesterboulevard.

 

De loft beschikt over een eigen badkamer en een kingsize bed. Medio 2024 zal er ook een uitgebreide welness bijkomen, zodat we je nog meer in luxe en weldaad voor lichaam en geest kunnen laten baden. 

 

Contact

Geluk & Gezondheids Reset

Wil je bespreken of dit iets voor jou kan zijn, boek dan gerust een gratis gesprek met ons in.

>