Pijnvrij in 10 Weken

Kom als eerste op de wachtlijst. Meld jij je als eerste aan? Dan krijg je een speciale prijs omdat jij tot één van de vroege geluksvogels behoord.

Want hoe geweldig zou het zijn, als jij zo snel mogelijk pijnvrij kunt zijn.

Nu voor:

€ 247,-

Waarom zijn jouw klachten nog aanwezig? 

Nog nooit eerder was het aantal chronisch zieken zo hoog: 57% van de Nederlandse bevolking heeft last van chronische klachten. 

Artsen doen aan symptoombestrijding met revalidatie, operaties en voorschrijven van medicatie. Maar er wordt vaak niet gekeken naar de onderliggende oorzaak, daar gaat het mis. 

Men gaat voorbij aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Dáár wil je beroep op doen. 

Met ons programma ga je naar de bron van de ellende. We gaan het onbewuste deel van het brein inschakelen om zo de oorspronkelijke oorzaak op te lossen op de diepste lagen.

Aanpak van jouw chronische klachten is nodig op 5 niveaus:

Pijnvrij in 10 Weken

Het online programma dat je verlost van chronische klachten in 10 weken

De kern van je klachten

Een jarenlange zoektocht naar oplossingen heeft geleid tot dit unieke programma dat je in 5 weken de inzichten geeft om jezelf een transformatie te laten ondergaan.

 Je gaat aan de slag met opgeslagen oude emotionele trauma’s uit het verleden die de basis vormen van je hedendaagse pijn

Oude emoties loslaten

Hoe fijn is het om al die oude bagage los te laten? Nadat je je emotionele lichaam hebt hebt erkent en leren herkennen, kom je er achter wie diegene is die het herkent. Dit heet je IK BEN, de werkelijke jij oftewel je innerlijke stem. Als je dit eenmaal inziet dat dit is wie je bent, dan pas kun je al het oude achter je laten. 

Breng je zenuwstelsel tot rust

Het zenuwstelsel kalmeren zodat het weet dat het veilig is. Het brein is namelijk blijven steken in die oude onveiligheid en in overlevingsstand gegaan.

Afhankelijk wat er voor jou nodig is gaan we aan de slag met: voedingsadvies, ademhaling, patronen etc. Zodat je autonome zenuwstelsel en zal je ont-stresshormonen gaan aanmaken om de stress te verminderen.

Een nieuw leven

Patronen doorgronden, herkennen en oude emoties opruimen. Ondervinden hoe de wet van aantrekking werkt. Zo leer jij een nieuwe manier van denken aan.

Verlost worden van chronische wonden is écht mogelijk, wij gaan je tonen en leren HOE!

Wil jij weer klachtenvrij door het leven?

Dit is wat je allemaal krijgt in ons ‘Pijnvrij in 10 Weken’ programma:

  • 10 weken online training
  • Videolessen over het brein en hoe je het kunt herprogrammeren
  • Videolessen over emotionele triggers, ademhaling, voeding, bewegen met oefeningen, alles over slapen etc.
  • Online werkboek met opdrachten
  • Onbeperkt toegang tot Live Q&A’s
  • Begeleide meditaties & visualisaties
  • Half jaar lang toegang tot de online leeromgeving
  • Toegang tot de Facebook community
  • Half jaar lang persoonlijke e-mail support
  • Hulp van onze Experts voor advies en inspiratie

Nu voor €247,-

Waarom New Health Concept?

Door een kettingbotsing in 2016 liep ik NAH (niet aangeboren hersenletsel) op met allerlei chronische klachten van dien.

Vele jaren, behandelingen en therapieën later, (die vaak maar tijdelijk werkten), wist ik dat er een diepere oorzaak moest zijn. Ik moest en zou ontdekken hoe ik van mijn overprikkelde zenuwstelsel en chronische klachten af kon komen en ging op zoek.

Met hulp van de allerbesten op dit gebied zoals Dr Sarno, Dr Moseley en Dr Hamer etc. Ze hebben geleid tot dit programma waarin jij leert hoe jij met onze hulp jezelf bevrijd van chronische klachten.

Want graag wil ik jou een lange lijdensweg en zoektocht besparen!

>