Hoe weet ik of de verborgen oorzaak, de oorzaak is van mijn pijnklachten?

 

Deze vraag is uiteraard een cruciale vraag, want je pijn kan uiteraard ook komen door een nog niet geconstateerde ernstige ziekte. Om die reden adviseren we iedereen met chronische pijnklachten zich volledig en zorgvuldig te laten onderzoeken door de huisarts en/of specialist.

Wij van New Health Concept adviseren ook iedereen die wil weten of er sprake is van chronische pijn om de gratis pijntest te doen die op onze website staat.

De pijntest

Deze pijntest is een erkende test op dit gebied en ontwikkeld door Dr. David Schechter en Adam Heller in samenspraak met dr. Sarno.

De pijntest kan je doen als je op onderstaande button klikt. Als je laag op deze test scoort, dan is de kans zeer hoog dat je pijn wel komt door een ernstige ziekte of door een andere serieuze aandoening. Wanneer je hoog scoort op deze test, dan is er hoogstwaarschijnlijk sprake van chronische pijnklachten.

Wanneer je de pijntest invult dan krijg je de score op de website te zien en krijgt je een persoonlijke mail in je mailbox over deze test.

Hoe werkt het?

Onze online test werkt heel gemakkelijk: 

  1. Start de test via onderstaande link of bovenaan de pagina
  2. Vul de vragen naar waarheid in
  3. Je ontvangt de uitslag van de test meteen in je mailbox
>