Selecteer een pagina

Hi, wij zijn New Health Concept

 

Wij spelen niet volgens de regels, maar veranderen het spel.

Een andere wijze van werken aan je gezondheid.

Niet gebaseerd op symptoombestrijding maar kijken onder de waterlijn, naar wat er echt aan de hand is met jouw uitdaging.

We hebben een zekere vorm van eigenwijsheid en pit.

Wij vechten voor de underdog en vooral voor diegene die niet verder komen bij hun artsen.

We helpen mensen de beste versie van zichzelf te ontdekken en die zich niet willen laten beperken door fysieke beproevingen, dat is ONZE PASSIE!

We zijn niet de enige gezondheidsverbeteraars in Nederland, maar wij zijn er wel voor iedereen die dapper genoeg is om de beste versie van zichzelf te creëren.

New Health Concept bestaat uit een bedreven team van enthousiaste coaches, verpleegkundigen en therapeuten en zijn commited om er voor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt, zodat jij je weer on top of the world voelt. Lekker in je vel, zonder pijn of andere chronische klachten, omdat jij het waard bent!

Wat we geloven

Wie wij zijn is waar we voor staan.

Voor ons is het heel duidelijk dat het werk dat wij doen zóveel meer is dan alleen het optimaliseren van jouw gezondheid of het verhogen van je energie. De mens is meer dan z’n fysieke kwalen en beproevingen. Daaraan willen werken is de uitdaging voor ons maar ook vooral voor jou. Geen doel is te hoog, zolang jij erin gelooft. We helpen je daarbij!

Wij vinden dat iedereen het volledige potentieel van zijn lichaam en geest moet kunnen en willen benutten, om dingen te doen die je zelf niet meer voor mogelijk had gehouden.

Jij kan al je doelen verwezenlijken – echt allemaal.

Opboksen tegen jezelf en toegang krijgen tot een nieuwe kwaliteit van leven. Het begint hier.

Je staat er niet langer alleen voor, ons team staat voor je klaar.

Het gezicht van New Health Concept:

Carla Perdaems

Hi, ik ben Carla, breinexpert, orthomoleculair specialist psyche en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische klachten en herstel.

New Health Concept is geboren uit mijn eigen weg naar herstel. Na een kettingbotsing belandde ik zelf in een lang herstel traject, waarin ik maar niet vooruit kwam. De vele medicatie, therapieën en revalidatietrajecten brachten maar weinig verbetering. Dus ‘moest ik het er maar mee leren leven’. Dat weigerde ik te accepteren en dus ging ik zelf op zoek naar andere wegen om weer de oude Carla te worden zonder die vervelende chronische klachten!

Na talloze wetenschappelijke onderzoeken, opleidingen en boeken te hebben gelezen en getest te hebben, kwam ik er uiteindelijk achter waarom de revalidatietrajecten niet voor mij werkten. De kern, dus de oorzaak van mijn klachten is nooit achterhaald. Er werd alleen gewerkt aan symptoombestrijding. Toen ik dat besefte en vanuit de kern aan mijn gezondheid ging werken, maakte ik enorme sprongen vooruit en voel ik me nu beter dan ooit!

Met mijn expertise en ervaring op gebied van gezondheid, hypnotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, mindset, voeding en lifestyle help ik nu lotgenoten op weg naar herstel met de programma’s van New Health Concept.

Ben je benieuwd naar mijn hele verhaal?

In mijn boek ‘De herstelversneller’ vertel ik je alles over mijn herstelproces en neem ik je in 8 stappen mee op weg om vaarwel te zeggen tegen je chronische klachten.

Mijn samenwerkingspartners:

Elles van Dinteren

De kernwaarden van Elles zijn:

eerlijkheid, authentiek, echtheid en verbinding.

Elles biedt psychosociale ondersteuning aan vrouwen tijdens of na borstkanker om hun angsten te verminderen. Zowel mentale, fysieke en financiële gezondheid in je leven. Van angst naar innerlijke rust, geloof en vertrouwen.

Marcel Heijnes

Het ‘schijnbaar onmogelijke, mogelijk maken’, daar gaat Marcel voor.

Zijn overtuiging: Alles is te resetten!

Hij is de bedenker van de Healing Reset Methode

Niki Andries

Niki is gecertificeerd Oersterk coach.

Haar kernwaarden zijn:

Passie, Authentiek, Zuiver, Vrijheid.

Haar expertise:

mindset

voeding

supplementen

ontspanning

beweging

bezieling

Karin Arents

Karin is Vrij leven coach & Health Stress- & Burnout preventie.

Ze geeft life changing sessies voor mentale/emotionele vrijheid.

“Bij toeval kwam ik op de website van New Health Concept toen ik ten einde raad was omdat ze mij in het ziekenhuis en na mijn revalidatie van mijn hartinfarct niet meer verder konden helpen. Carla gaf mij de ontbrekende handvaten voor mijn herstelproces. Zij hielp me om mijn kompas te herstellen, voorzag me van professionele adviezen voor een stevige fundering naar een gezonde, nieuwe toekomst waardoor ik weer terug aan de slag kon als ondernemer. Ik kan haar iedereen van harte aanbevelen.”

Jerry Tupanwel