Ontmantel je Pijn in 5 Weken


Kom als eerste op de wachtlijst. Meld jij je als eerste aan? Dan krijg je een speciale prijs omdat jij tot één van de vroege geluksvogels behoord. 

Want hoe geweldig zou het zijn, als jij zo snel mogelijk pijnvrij kunt zijn.

We starten op 12 juni 2023

Online programma

Ontmantel je pijn in 5 weken

€ 247,-

Waarom zijn jouw klachten nog aanwezig? 

Nog nooit eerder was het aantal chronisch zieken zo hoog: 57% van de Nederlandse bevolking heeft last van chronische klachten. 

Artsen doen aan symptoombestrijding met revalidatie, operaties en voorschrijven van medicatie. Maar er wordt vaak niet gekeken naar de onderliggende oorzaak, daar gaat het mis. 

Men gaat voorbij aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Dáár wil je beroep op doen. 

Met ons programma ga je naar de bron van de ellende. We gaan het onbewuste deel van het brein inschakelen om zo de oorspronkelijke oorzaak op te lossen op de diepste lagen.


Aanpak van jouw chronische klachten is nodig op 5 niveaus:


Ontmantel je Pijn in 5 Weken

Het online programma dat je verlost van chronische klachten in 5 weken


Wat anderen zeggen...

"Carla is een superfijn en mooi mens. Puur en kundig in haar zijn. Ze benadert jouw probleem op een holistische wijze en gebruikt verschillende technieken / methoden om jou verder te helpen in jouw ontwikkeling. Ze voelt precies aan wat jij nodig hebt en neemt daar echt de tijd voor. Ook al vond ik het spannend om me kwetsbaar op te stellen, vanaf het begin voelde ik me heel vertrouwd met haar. Dankzij haar voel ik me meer in balans en zie ik waar ik in het dagelijks leven meer liefde voor mezelf moet creëren. Er valt nog veel te groeien maar het begin is gemaakt!"

Hanneke Nugteren -


De kern van je klachten

Een jarenlange zoektocht naar oplossingen heeft geleid tot dit unieke programma dat je in 5 weken de inzichten geeft om jezelf een transformatie te laten ondergaan.

 Je gaat aan de slag met opgeslagen oude emotionele trauma's uit het verleden die de basis vormen van je hedendaagse pijn


Oude emoties loslaten

Hoe fijn is het om al die oude bagage los te laten? Nadat je je emotionele lichaam hebt hebt erkent en leren herkennen, kom je er achter wie diegene is die het herkent. Dit heet je IK BEN, de werkelijke jij oftewel je innerlijke stem. Als je dit eenmaal inziet dat dit is wie je bent, dan pas kun je al het oude achter je laten. 


Breng je zenuwstelsel tot rust

Het zenuwstelsel kalmeren zodat het weet dat het veilig is. Het brein is namelijk blijven steken in die oude onveiligheid en in overlevingsstand gegaan.

Afhankelijk wat er voor jou nodig is gaan we aan de slag met: voedingsadvies, ademhaling, patronen etc. Zodat je autonome zenuwstelsel en zal je ont-stresshormonen gaan aanmaken om de stress te verminderen.


Een nieuw leven

Patronen doorgronden, herkennen en oude emoties opruimen. Ondervinden hoe de wet van aantrekking werkt. Zo leer jij een nieuwe manier van denken aan.

Verlost worden van chronische wonden is écht mogelijk, wij gaan je tonen en leren HOE!


Wil jij weer klachtenvrij door het leven?

Dit is wat je allemaal krijgt in ons 'Ontmantel je Pijn in 5 Weken' programma:

  • 5 weken online training
  • Videolessen over het brein en hoe je het kunt herprogrammeren
  • Videolessen over emotionele triggers, ademhaling, voeding, bewegen met oefeningen, alles over slapen etc.
  • Online werkboek met opdrachten
  • Onbeperkt toegang tot Live Q&A's
  • Begeleide meditaties & visualisaties
  • Half jaar lang toegang tot de online leeromgeving
  • Toegang tot de Facebook community
  • Half jaar lang persoonlijke e-mail support
  • Hulp van onze Experts voor advies en inspiratie

Nu voor €247,-


Wat anderen zeggen...

"Een life coach die veel voor mij heeft betekend tijdens mijn herstelproces nadat ik niet meer verder kwam na de revalidatie na mijn hartinfarct. Zij hielp me om mijn kompas te herstellen, voorzag me van professionele adviezen voor een stevige fundering naar een gezonde, nieuwe toekomst waardoor ik weer terug aan de slag kon als ondernemer. Ik kan haar van harte aanbevelen."

Jerry Tupanwel -


Waarom New Health Concept?

Door een kettingbotsing in 2016 liep ik NAH (niet aangeboren hersenletsel) op met allerlei chronische klachten van dien.

Vele jaren, behandelingen en therapieën later, (die vaak maar tijdelijk werkten), wist ik dat er een diepere oorzaak moest zijn. Ik moest en zou ontdekken hoe ik van mijn overprikkelde zenuwstelsel en chronische klachten af kon komen en ging op zoek.

Met hulp van de allerbesten op dit gebied zoals Dr Sarno, Dr Moseley en Dr Hamer etc. Ze hebben geleid tot dit programma waarin jij leert hoe jij met onze hulp jezelf bevrijd van chronische klachten.

Want graag wil ik jou een lange lijdensweg en zoektocht besparen!Veelgestelde vragen

Wat houdt de online cursus Ontmantel je Pijn in 5 Weken precies in?

Een jarenlange zoektocht naar oplossingen heeft geleid tot dit unieke programma dat je in 5 weken de inzichten geeft om jezelf een transformatie te laten ondergaan.

Je gaat aan de slag met opgeslagen oude emotionele trauma's uit het verleden die de basis vormen van je hedendaagse pijn.

Dit krijg je in de cursus:

- 5 weken online training
- Videolessen over het brein en hoe je het kunt herprogrammeren
- Videolessen over emotionele triggers, ademhaling, voeding, bewegen met oefeningen, alles over slapen etc.
- Online werkboek met opdrachten
- Onbeperkt toegang tot Live Q&A's
- Begeleide meditaties & visualisaties
- Half jaar lang toegang tot de online leeromgeving
- Toegang tot de Facebook community
- Half jaar lang persoonlijke e-mail support
- Hulp van onze Experts voor advies en inspiratie

Welke resultaten kan ik van deze online cursus verwachten?

Je leert patronen herkennen en doorgronden en je gaat oude emoties opruimen. Je ondervindt hoe de wet van aantrekking werkt. Zo leer jij een nieuwe manier van denken aan.

In deze cursus krijg jij de juiste inzichten die je op weg helpen naar een leven vrij van chronische (pijn)klachten. 

Hoe lang duurt de cursus Ontmantel je Pijn in 5 Weken en hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

Het programma duurt 5 weken, maar je hebt een half jaar toegang na aanschaf van de cursus. Je kunt het in jouw eigen tempo volgen, op een moment dat jou het beste uitkomt. Aangezien de video’s meestal tussen de 5 en 15 minuten duren, kun je het gemakkelijk tussendoor doen. De opdrachten kun je uitvoeren wanneer jij het wilt en je kunt er zolang over doen als nodig is. 

Kan ik ook losse 1-op-1 coaching sessies bij deze online cursus boeken?

Mocht je zelf ergens niet aan uitkomen dan kun je altijd hulp vragen in de community. Denk je van: Ik voel dat ik vastzit dan is er altijd de mogelijkheid om in te stromen in onze VIP editie. Speciaal voor jou als vaste klant hebben we daar een mooie aanbieding voor. Mail ons even op team@newhealthconcept.nl voor meer informatie. 

Wie is Carla van New Health Concept?

Carla is breinexpert, orthomoleculair specialist psyche en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische klachten en herstel. New Health Concept is geboren uit haar eigen weg naar herstel.

Na een kettingbotsing belandde ze zelf in een lang herstel traject, waarin ze maar niet vooruit kwam. De vele medicatie, therapieën en revalidatietrajecten brachten maar weinig verbetering. Dus ‘moest ze het er maar mee leren leven’. Dat weigerde ze te accepteren en dus ging ze zelf op zoek naar andere wegen om weer de oude Carla te worden zonder die vervelende chronische klachten!

Na talloze wetenschappelijke onderzoeken, opleidingen en boeken te hebben gelezen en getest te hebben, kwam Carla er uiteindelijk achter waarom de revalidatietrajecten niet voor haar werkten. De kern, dus de oorzaak van haar klachten is nooit achterhaald. Er werd alleen gewerkt aan symptoombestrijding.

Toen ze dat besefte en vanuit de kern aan haar gezondheid ging werken, maakte ze enorme sprongen vooruit en voelt ze zich nu beter dan ooit. Met haar expertise en ervaring op gebied van gezondheid, hypnotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, mindset, voeding en lifestyle helpt ze nu lotgenoten op weg naar herstel.

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Nee, je hebt geen verwijsbrief van een (huis)arts nodig. Wel raden we aan dat u een huisarts raadpleegt om ernstige ziekten zoals hart- en vaatziekten, kanker, auto-immuunziekten, of neurologische aandoeningen uit te sluiten.

Is de cursus wel geschikt voor mij?

Wanneer je langer dan 3 maanden (pijn)klachten hebt, zijn de klachten chronisch te noemen.

Doe hier de gratis test om erachter te komen wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten en of de cursus bij jou past. 

Kan ik deze cursus ook volgen als ik medicatie gebruik?

Ja, dat kan.

Vaak zien we dat als je pijnmedicatie gebruikt, je steeds meer nodig zult hebben voor hetzelfde resultaat. Medicatie geeft daarnaast vaak ook weer onprettige bijwerkingen.

Ook wanneer de (pijn)klachten door het volgen van de online cursus afnemen, is het een goed idee om met jouw huisarts of specialist te overleggen om pijnmedicatie af te gaan bouwen.

Let op: wij geven geen medisch advies. Doe dit altijd in overleg met je eigen huisarts of specialist. 

Kan ik deze cursus ook volgen als ik elders in behandeling ben voor mijn klachten?

Ja, dat kan.

Wel is het zo dat de visie soms kan verschillen. Vaak wordt er nog teveel gefocust op de pijnlijke plek als oorzaak van de klachten en wordt er voorbijgegaan aan de functie van emoties en het brein hierin (symptoombestrijding in plaats van de werkelijke oorzaak behandelen). Dit kan (pijn)klachten juist in stand houden. Ook kunnen mensen om je heen zeggen dat je niet alles tegelijk moet doen, omdat je dan niet meer weet wat wel of niet werkt. Maar jij bent diegene die elke dag met pijnklachten moet leven en zij niet. Voel aan wat voor jou werkt en waar jij in durft te geloven. Mijn arts zei ook dat ik er maar mee moest leren leven. En ik ben elke dag dankbaar dat ik daar niet naar geluisterd heb want dan had ik nu nog steeds thuis gezeten met een uitkering en een uitzichtloos bestaan.

Met welke klachten kan ik bij jullie terecht?

JRug-, heup-, bekken-, bil-, been-, knie- en/of voetpijn: o.a. (rug)hernia, spinale stenose, beknelde zenuw, a-specifieke lage rugpijn, ischias, piriformis syndroom, peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, scoliose, artrose, hielspoor, lopers-, springers en heuvelknie. tarsaal tunnel syndroom, patellofemoraal-pijnsyndroom of geen oorzaak gevonden.

Nek-schouder,- (boven/onder) arm- elleboog-, pols-, en/of vingerpijn: o.a. pijn in of tussen schouderbladen, (nek)hernia, beknelde zenuw, artrose, frozen shoulder, slijmbeursontsteking (bursitis), peesontstekingen, thoracic outlet syndroom, impingement schouder, NAH (niet aangeboren hersenletsel) of SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten) waarvoor geen oorzaak gevonden is.

Pijn in het hoofd: o.a. spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, kaakpijn, oogpijn, aangezichtspijn, oorsuizen of geen oorzaak gevonden.

Buik- en borstpijn: o.a. prikkelbare darm syndroom, reflux en brandend maagzuur of geen oorzaak gevonden.

RSI/CANS pijn klachten: o.a. carpaal tunnel syndroom, tabletnek, tabletarm, golfersarm, tennisarm, whatsapp vinger, muisarm, skiduim, peesontstekingen, a-specifiek RSI etc.

Pijn in het hele lichaam: o.a. fibromyalgie of geen oorzaak gevonden.

Overige (pijn) aandoeningen: chronische peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, chronische vermoeidheidssyndroom (cvs), veel triggerpoints, pijnlijke spieren, mortons neuroom, tinnitus (oorsuizen), artritus, artrose, ME, reuma, allergieën, terugkerende bijholteontstekingen, frozen shoulder, syndroom van Tietze, neuropathie (CIAP), burn-out, zenuwpijn, overdruksyndroom en tarlovcysten.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja er is een niet goed geld terug garantie: als je binnen 14 dagen na aankoop de eerste lessen hebt doorlopen en hebt toegepast en je voelt dat het niet jouw ding is en dat je denkt dat het je niet gaat verder helpen dan mag je ons mailen en krijg je je geld terug. We raden je wel altijd aan om het de tijd te geven om het echt in je systeem te krijgen want je centrale zenuwstelsel is al langere tijd belast. Je kunt dan ook niet verwachten dat dit in een paar dagen opgelost is natuurlijk. We zijn ervan overtuigd dat deze methode werkt wanneer je er serieus werk van maakt. Want je mooiste leven zonder pijn, dat is wat we voor iedereen willen en daar helpen we je graag mee.

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de inhoud van de cursus?

Je hebt een half jaar lang toegang tot de inhoud van de cursus.

Worden de kosten vergoed vanuit mijn zorgverzekering?

Nee, kosten worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

Soms zijn werkgevers bereid om kosten geheel of gedeeltelijk te vergoeden als dit bijdraagt aan jouw revalidatieproces. 

Hoe kan ik contact opnemen voor advies of deze cursus geschikt is voor mij?

Neem contact op via e-mail: team@newhealthconcept.nl of klik hier om een gratis healthgesprek in te plannen. We vragen je dan om een aantal vragen in te vullen zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het gesprek hoe we jou het beste kunnen helpen. Blijf niet doen wat je altijd deed, want dan krijg je wat je altijd kreeg. Ook voor jou is er een mooier leven mogelijk, echt waar!Wat klanten zeggen

"Sinds mijn 18e levensjaar heb ik al last van endometriose. Na jarenlang diverse ziekenhuizen door het hele land bezocht te hebben ben ik sinds mei dit jaar via internet bij Carla terechtgekomen. Door haar ben ik erachter gekomen dat ik dit wellicht zelf door een emotionele gebeurtenis heb ontwikkeld. Een hele andere benadering i.p.v. kijken naar de oplossing en niet naar de oorzaak.Inmiddels heb ik twee intensieve sessies gehad waarin we samen op zoek gegaan zijn naar de oorzaak waarom ik endometriose heb ontwikkeld. Het resultaat na deze sessies tot nu toe is dat ik het gevoel heb dat ik verlicht ben in mijn klachten, geen nekklachten meer heb, meer energie heb en meer inzichten in mijn persoonlijkheid heb gekregen. Een fantastisch resultaat na 2 sessies!Ik heb Carla eren kennen als gedreven, kundig en tevens iemand waar je je op gemak voelt om persoonlijke dingen te kunnen delen. Ze staat altijd voor je klaar en is heel erg betrokken.Mocht je zelf ook met chronische klachten lopen aarzel zeker niet om contact met Carla op te nemen. Ik beveel iedereen het dan ook van harte aan om bij haar een sessie te volgen."

- Kitty -


Let's connect voor meer tips en ervaringen:

>