Hoe staat het met jouw celgezondheid?


Jouw gezondheid begint bij je cellen!

Wist jij dat gezonde cellen de basis zijn voor je gezondheid? Je cellen zorgen ervoor dat de processen in je lichaam goed verlopen, en daarmee dus ook je herstel!

Vreemd toch, dat hier eigenlijk nooit over gesproken wordt? We werken hard aan onze gezondheid, nemen medicijnen en gaan hele revalidatietrajecten in, terwijl we helemaal niet weten hoe het staat met de kern van onze gezondheid: onze cellen.

Toen ik hierachter kwam en aan de slag ging met mijn celgezondheid, nam mijn herstel ineens grote sprongen. Nu voel ik me beter dan ooit. En dat gun ik iedereen!

Daarom wil ik ook jou helpen om te werken aan je gezondheid, vanuit de kern van je lichaam. 


Herken jij je hierin?

  • Je loopt op verschillende vlakken vast in je gezondheid (mentaal en/of fysiek) en komt maar niet vooruit
  • Je hebt al veel geprobeerd om je klachten te verminderen, maar niks werkt op de lange termijn
  • Je ziet verband tussen je klachten en hebt het gevoel dat er een dieper oorzaak achter
  • Je wilt stappen maken in je herstel, zodat je weer volop kan genieten van je leven

Dit is heel herkenbaar, voor mij en veel van de mensen chronische klachten. En in 99% van de gevallen zit er een onderliggende oorzaak achter de klachten. Door terug te gaan naar de kern van je lichaam en je celgezondheid onder de loep te nemen, zien we waar de oorzaak van jouw gezondheidsuitdagingen ligt.


Waarom deze online test?

Om je gezondheidsklachten voor eens en altijd op te lossen moet je op zoek naar de kern van je probleem. En die ligt bijna altijd in de kern van je lichaam: je cellen dus!

Om te herstellen moet je lichaam namelijk optimaal kunnen presteren en daar heb je gezonde cellen voor nodig. Je celgezondheid is dus cruciaal! En toch weten maar heel weinig mensen dit. Daar willen wij verandering in brengen!

Inzicht in je celgezondheid moet voor iedereen beschikbaar zijn. Daarom hebben we een online test gemaakt. Met deze test kun je, door een aantal vragen en gegevens in te vullen, snel en gemakkelijk inzicht krijgen in jouw celgezondheid. Helemaal gratis en binnen no-time ingevuld ;)


Wat klanten zeggen...

"Carla van New Health Concept is een superfijn en mooi mens. Puur en kundig in haar zijn. Ze benadert jouw probleem op een holistische wijze en gebruikt verschillende technieken / methoden om jou verder te helpen in jouw ontwikkeling. Ze voelt precies aan wat jij nodig hebt en neemt daar echt de tijd voor. Ook al vond ik het spannend om me kwetsbaar op te stellen, vanaf het begin voelde ik me heel vertrouwd met haar. Dankzij haar voel ik me meer in balans en zie ik waar ik in het dagelijks leven meer liefde voor mezelf moet creëren. "

- Hanneke Nugteren -


Hoe werkt het?

Onze online test werkt heel gemakkelijk: 

  1. Meld je aan via onderstaande link
  2. Vul de vragen naar waarheid in
  3. Je ontvangt de uitslag van de test meteen in je mailbox


Test hier jouw celgezondheid!

Samengesteld om inzicht in je basistekorten te krijgen

Gemakkelijk in te vullen, vanuit je luie stoel

Mogelijkheid tot adviesgesprek naar aanleiding van je testresultaten 


De ervaring van...

"Zorg en gezondheid op maat in optima forma. Vakkundig en een deskundige op het gebied van voeding en het psychische mentale vlak. Haar professionaliteit in combinatie met haar empathisch vermogen is een garantie dat je kompas hersteld wordt. Ik spreek uit ervaring want Carla heeft mij na een turbulente periode van 2 jaar binnen 3 maanden op de rails gekregen. Ze heeft mij weer totaal in balans gebracht en heeft mij een stevige fundering voor de toekomst bezorgd! "

Jerry Tupanwel -

>