Masterclass

Vaarwel Chronische Klachten

Herken je dit?

Je worstelt langdurig met vermoeidheid, concentratieproblemen en chronische pijnklachten

Je bent klaar met je klachten en je wilt een blijvende oplossing. Je accepteer niet dat je 'hier maar mee moet leren leven'

Je wil weer lekker in je vel zitten, vrij van pijn en klachten zodat je weer alles kunt doen waarvan je droomt

Van overleven naar vol leven

Het is echt mogelijk. Weer zonder pijn een leuk leven leiden en doen wat je wilt doen. Weer fris, energiek uit bed stappen en blij zijn met  een nieuwe dag. 

Maar hoe dan? 

In deze gratis masterclass  ontdek je de geheimen die bijna niemand weet

Je leert onder andere: 

  • waarom je tot nu toe niet van je klachten af kunt komen
  • welke juiste stappen je kunt maken 
  • de 5 niveaus van herstel 
  • hoe je brein je kan helpen die diepste lagen die herstel mogelijk maken te vinden

Hi, ik ben Carla!

Ik snap precies hoe jij je voelt. Nadat ik een niet aangeboren hersenletsel NAH had opgelopen nadat ik in een kettingbotsing was terecht gekomen, kwam ik in een nachtmerrie terecht. Ik werd afgekeurd en ging op zoek naar mogelijkheden om te herstellen. En die vond ik en daarom deel ik ze vandaag met jou. Geloof mij: er is hoop, ik ben zelf het levende bewijs!

Mijn methode 'Vaarwel chronische klachten' is niet zomaar alleen theorie. Het is getest en heeft bewezen te werken bij mij en mijn klanten. 

Miranda vertelt....

" Ik ben bij Carla terechtgekomen vanwege complexe persoonlijke omstandigheden. Zij heeft mij echt in korte tijd een zware last van mijn schouders kunnen nemen en me vele inzichten gegeven om hiermee om te gaan. Ik ben weer volop van het leven aan het genieten…. "

Joline vertelt...

"Carla is een hele prettige en fijne vrouw! Vanwege haar eigen ervaring weet ze waar ze het over heeft en kan ze zich juist in je verplaatsen. Daarnaast heeft ze veel kennis over voeding en mindset, waardoor je goed begrijpt waar ze het over heeft en dat geeft inzicht en vertrouwen. Carla is lief en heel enthousiast waardoor het contact met haar heel vertrouwd voelt!" 

Aan het einde van de Masterclass...

Begint jouw reis naar een leven zonder vermoeidheid, concentratieproblemen en chronische pijn

Weet jij precies wat je kunt doen om van de chronische pijnklachten af te komen en hoe ik je daarbij kan helpen, zodat we het SAMEN kunnen doen

Ik gun je jouw allermooiste leven zonder die vervelende klachten. Kom in actie en doe mee!

>