Selecteer een pagina

Lifebalance Check

Voor meer rust in je hoofd en betere resultaten in minder werktijd zodat je meer qualitytime met je gezin door kunt brengen.

  • Neem verantwoordelijkheid voor je bedrijfsontwikkeling, persoonlijk leiderschap en een gezonde, energieke leefstijl.
  • Formuleer topdoelen vanuit de lifebalance check en de lifebalance scan.
  • Maak de juiste keuzes, neem de juiste gewoontes aan en behaal de juiste doelen.
  • Onderneem vanuit energie en kracht, zodat je de beste versie van jezelf wordt.
  • Houd meer quality tijd over door slimmer te werken, niet harder.
  • Doorbreek je omzetplafond door slimme strategieën en effectieve 2-op-1 coaching.
  • Vind balans tussen werk en privé, essentieel voor een gezond lijf en succesvol bedrijf.
  • Verbeter je focus en flow, wat leidt tot consistent succes en duurzame groei.
  • Ontvang gepersonaliseerd advies over hoe jij die uitgeruste BizMom/ energieke onderneemster wordt die alles aankan!

Oei dat deed pijn toen ik de check-up deed. Het legde bloot wat ik natuurlijk diep van binnen al wist. Toen moet ik aan de slag en dat heb ik gedaan. Met de hulp van Carla is het mij gelukt om meer balans in mijn persoonlijke en werk leven te krijgen. Iets wat ik van tevoren niet voor mogelijk had gehouden, is toch gebeurd. Ik voel me energieker en  meer mezelf dan tevoren. Dankjewel.

Kitty de L

Personal Trainer

Ik wist dat me iets te doen stond: stoppen met mijn bedrijf (wat in Coronatijd te snel gegroeid was en waardoor ik mezelf compleet kwijtgeraakt was) of snel actie nemen. Juist op dat moment kwam ik uit bij Carla en dat heeft mijn bedrijf en mezelf van de ondergang gered, durf ik nu wel te zeggen. 

Lotte

Makelaar

Veel te lang en te hard gewerkt en compleet uitgeput was ik, dat raad ik niemand aan. Zelfs je bedrijf is het niet waard, al ben je nog zo succesvol. Ik kon niet meer, dus ging ik aan de slag. En blij dat ik hier terecht kwam en dat ik weer hoop kreeg. Ik ben heel diep gegaan en heb uitdagende beslissingen genomen. Daardoor voel ik me nu als herboren en gelukkiger dan ooit. Dat gun ik iedere onderneemster.

Anita

Into Sales

Over Carla

Als een BizzMom myself holde ik maar door om mijn bedrijf succesvol te maken, daar had ik mijn focus op en dat was mijn prioriteit. Ik vergat daarbij compleet mezelf en mijn omgeving. Totdat ik op een dag werd stopgezet door een kettingbotsing, die mijn leven op zijn kop zette.

Ik moest eerst alles kwijtraken (gezondheid, man, huis, sociale omgeving) voordat ik mezelf weer op 1 kon zetten.

Ik werd volledig afgekeurd en mijn zoektocht naar herstel begon. Ik kwam erachter dat ik amper herstelde omdat ik de jaren voor de kettingbotsing roofbouw had gepleegd op mijn lichaam. Al mijn aandacht en energie ging naar mijn bedrijf, ik nam weinig tot geen rust en merkte niet eens dat mijn gezondheid te wensen overliet. Ik geloofde niet dat ik naast een succesvol bedrijf ook een gelukkig en gezond leven kon leiden. Ik wist ook niet hoe. Die jarenlange zoektocht hoe ik dat kon doen wil ik jou besparen want ik heb het pad voor jou geplaveid om de keuze om voor jezelf te kiezen voordat het te laat is, zo makkelijk mogelijk te maken.

Verlies niet langer jouw kostbare levenskwaliteit en maak jezelf prioriteit numero uno, voordat je net zoals ik word stopgezet en uitgeschakeld bent.

Mijn missie is om zoveel mogelijk BizMoms vanuit hun energie en kracht te laten ondernemen, zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen worden en veel meer quality tijd overhouden. We werken om te leven, niet andersom. Die lifebalance is essentieel om een gezond lijf en bedrijf op topniveau te leiden. Vanuit focus en flow ontstaat succes en blijven de juiste keuzes consistent.

Elke BizMom heeft het vermogen om naast meer quality time ook haar omzetplafond te doorbreken, mits zij bereid is om het werk te doen wat daarvoor nodig is. Niet door harder te werken maar juist slimmer. Ik help graag zoveel mogelijk BizMoms aan een gezond lijf en bedrijf.

 

Ben jij altijd maar druk druk druk? Aan het rennen voor je bedrijf, én voor je gezin?

Geen enkele tegenslag, verstoring, of uitdaging is op zichzelf schadelijk.
Maar hoe je ermee omgaat, kan het verschil maken.

Hetzelfde geldt voor je gezondheid:

Die kleine momenten van stress, de druk van dagelijkse beslommeringen, onregelmatige routines en kleine ongezonde gewoonten zijn elk op zich niet destructief.

Maar samen kunnen ze jouw gezondheid aanzienlijk beïnvloeden.

Doe deze check-up om te ontdekken welke levensgebieden lekker lopen en welke aandacht verdienen.

Gezondheid

Een goede mix van lichaam en geest, mentale en fysieke gezondheid, staat garant voor vitaliteit en veerkracht. Precies dat wat je echt nodig hebt als mama en ondernemer om op alle fronten te kunnen floreren.

Wealth

Dit is een weerspiegeling van finaciele gezondheid. Wealth staat voor jouw rijkdom, stabiliteit en het behalen van je toekomstige doelen.

Relaties

De kwaliteit van je relaties, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, zeggen veel over of jij je gesteund voelt en omringt wordt met A-team leden (mensen die je upliften en aanmoedigen)

geluk

Geluk is een interne maatstaf voor tevredenheid en weerspiegelt de vreugde en positiviteit die je uitstraalt en dat heeft zijn weerslag op alle levensgebieden. Dus het cijfer van het levensgebied waarop je de laagste score, weegt door in alle gebieden.

Inzichtgevende rapportage

In minder dan 2 minuten

Duik diep in het leven van balans en de diepere lagen van je blokkades. Wat zorgt ervoor dat je niet je volledige potentie benut en je energie te wensen overlaat? Laat geen moment onbenut om je volle potentieel te ontdekken. Je bent tot zoveel meer in staat, wanneer alles klopt.

Veelgestelde vragen

Drukke BizMoms die op zoek zijn naar meer rust in je hoofd en betere resultaten in minder werktijd zodat je meer qualitytime met je gezin door kunt brengen.

Lifebalance is cruciaal om een gezond lijf en een succesvol bedrijf op topniveau te kunnen leiden. Met de juiste balans kun je consistent de beste keuzes maken en excelleren in zowel je persoonlijke als professionele leven

Na de check ontvang je een gepersonaliseerd rapport.

Wil je persoonlijk advies? Boek dan vrijblijvend een Lifebalance Scan

Wij nemen met minder geen genoegen, alleen het beste van het beste is goed genoeg voor jou. Top performance coaching stelt jou in staat de verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van bedrijfsontwikkeling, persoonlijk leiderschap en een gezonde en energieke leefstijl als basis. Vanuit de Lifebalance check en Lifebalance Scan ga je topdoelen formuleren en leren van waaruit jij de juiste keuzes gaat maken, de juiste gewoontes aanneemt en de juiste doelen behaalt.

Klaar om als BizMom je energie en omzet te verdubbelen?