De Herstelversneller

Jouw herstel begint bij jezelf!

In 8 stappen weer in jouw natuurlijke kracht!

Het eerste boek volledig gericht op het herstellen van jouw (fysieke of mentale) gezondheidsuitdaging

Inclusief werkboek met praktische vragen, opdrachten en oefeningen

Met extra lifechanging tips, die je een wereld van verschil gaan maken in je herstel

Herstel van gezondheid begint van binnenuit! 

Vaak kijken we bij (fysieke of mentale) gezondheidsuitdagingen naar een externe oorzaak, bijvoorbeeld een te druk leven of onverwachte gebeurtenis zoals een ongeluk. Dit laatste was bij mij het geval. Ik kwam terecht in een kettingbotsing, en raakte daarna verzeild in een lange weg van herstel. De verschillende revalidatietrajecten, specialisten en therapeuten brachten mij helaas helemaal niks.

Dus ging ik zelf op zoek naar antwoorden en kwam ik erachter dat de oorzaak van mijn klachten veel dieper lag. En dat geen enkele behandeling mij ging helpen, als ik de kern van mijn gezondheid niet aanpakte nl wat er onder mijn pijn schuilging.

Ik heb me volledig ondergedompeld in de wereld van celgezondheid en alles wat daarbij komt kijken. Opleidingen en cursussen gevolgd, stapels met boeken en wetenschappelijke artikelen gelezen en mezelf als proefpersoon gebruikt. Nu voel ik me beter dan ooit!

Om jou hetzelfde te laten ervaren (zonder de lange zoektocht naar antwoorden), heb ik alles wat ik heb geleerd samengevoegd in mijn boek ‘De herstelversneller’ en teruggebracht naar 8 stappen die je zelf in je eigen leven kunt toepassen.

Herken jij dit ook?

  • Je voelt je vermoeid, hebt nog steeds pijn en bent er zo klaar mee
  • Je hebt revalidaties, therapieën en medicatie doorlopen, maar komt geen steek verder
  • Je wilt oorzaak gericht werken aan je gezondheid in plaats van symptoombestrijding

Je bent niet alleen! Ik begrijp je helemaal. En precies voor mensen zoals jij heb ik dit boek geschreven. Mensen die zelf aan de slag willen, de confrontatie met zichzelf en hun verleden aan durven gaan en actief willen werken aan lange termijn herstel.

Optimaal herstel in 8 stappen!

In dit boek vertel ik mijn persoonlijke verhaal. Van het moment van het ongeluk, het effect op mijn gezondheid, de frustratie en worsteling tijdens mijn herstel, de zoektocht naar antwoorden en de doorbraak naar een gezond leven.

Gedurende dit traject heb ik heel veel geleerd over het lichaam, het belang van gezonde cellen, het effect op pijn (emotioneel en fysiek) en wat je zelf kunt doen om je celgezondheid te verbeteren. 

Al deze kennis heb ik teruggebracht naar 8 concrete stappen, die je zelf stap voor stap kunt toepassen op je eigen leven. En daar zit meteen het sleutelwoord: toepassen! Dit is geen leesboek, dit boek zet je aan tot actie. Met een extra werkboek vol praktische opdrachten, vragen en oefeningen, zodat je de handvaten hebt om de juiste stappen te zetten op weg naar herstel.

Want dat gun ik je: volledig herstel en een leven vol plezier!

Hoe werkt het?

Ik hoop dat de kennis in dit boek je net zoveel gaat brengen als het mij heeft gedaan. Want jij verdient het om weer vol in je natuurlijke kracht te staan! Om dit te bereiken is het belangrijk om te weten hoe je dit boek het beste kunt gebruiken. 

  1. Begin vooraan in het boek en houd het werkboek er per hoofdstuk bij
  2. Zorg voor een schrift of notitieboek met een pen om de oefeningen in bij te houden. Dit wordt jouw persoonlijke herstel-dagboek
  3. Volg de stappen op volgorde en neem rustig de tijd voor alle opdrachten en oefeningen.

 

Probeer het boek niet zo snel mogelijk uit te lezen, je herstel is een proces. Dus neem alle tijd (weken, maanden, misschien zelfs een jaar) om de stappen één voor één te doorlopen en vooral toe te passen in je eigen leven.

>