Gelukt!

Te gek dat je je hebt  ingeschreven voor de masterclass op dinsdag 13 juni 2023 om 19.30 uur!

De masterclass is online via Zoom. Je camera en audio zijn automatisch uitgeschakeld. Je mag je camera aanzetten maar dit hoeft niet. Zet de masterclass direct in je agenda zodat je er live bij bent, er komt namelijk geen replay.

Nu je hier toch bent…

… ben je een van de eersten die mijn nieuws te horen krijgen dat mijn boek bijna van de persen afrolt! Daarom kun je nu -alleen op deze pagina – mijn boek bestellen in pre-order. 

Nu niet voor € 29,95 maar voor €24,95

Dit aanbod is slechts 30 minuten geldig!

Hi, ik ben Carla!

Ik snap precies hoe jij je voelt. Nadat ik een niet aangeboren hersenletsel (NAH) had opgelopen nadat ik in een kettingbotsing was terecht gekomen, kwam ik in een nachtmerrie terecht. Ik werd afgekeurd en ging op zoek naar mogelijkheden om te herstellen. En die vond ik en daarom deel ik ze vandaag met jou. Geloof mij: er is hoop, ik ben zelf het levende bewijs!

Onze ‘Pijnvrij in 5 weken methode’ is niet zomaar alleen theorie. Het is onderbouwt door wetenschap.  Met tevreden klanten die na jaren van overleven eindelijk pijnvrij zijn, zij bewijzen dat het werkt (zie ook onze 5 sterren Google reviews).

Miranda vertelt…

” Ik ben bij Carla terechtgekomen vanwege complexe persoonlijke omstandigheden. Zij heeft mij echt in korte tijd een zware last van mijn schouders kunnen nemen en me vele inzichten gegeven om hiermee om te gaan. Ik ben weer volop van het leven aan het genieten…. “

Joline vertelt…

“Carla is een hele prettige en fijne vrouw! Vanwege haar eigen ervaring weet ze waar ze het over heeft en kan ze zich juist in je verplaatsen. Daarnaast heeft ze veel kennis over voeding en mindset, waardoor je goed begrijpt waar ze het over heeft en dat geeft inzicht en vertrouwen. Carla is lief en heel enthousiast waardoor het contact met haar heel vertrouwd voelt!” 

Aan het einde van de masterclass…

Begint jouw reis naar een leven zonder vermoeidheid, concentratieproblemen en chronische pijn

Weet jij precies wat je kunt doen om van de chronische pijnklachten af te komen en hoe ik je daarbij kan helpen, zodat we het SAMEN kunnen doen

Tot snel!

Let’s connect voor meer tips en ervaringen:

Facebook

LinkedIn

Instagram

Facebookcommunity

YouTubekanaal

>