Een pijnvrij leven: samen naar de finish in 60 dagen

Hét 1-op-1 traject om de BOM onder je chronische pijnklachten te ontmantelen.

Niet gebaseerd op symptoombestrijding maar op de echte oorzaak die onder je klachten ten grondslag ligt. Let’s change the game!

Leven met chronische pijn is moeilijk,

het voelt alsof er een bom op ontploffen staat

Het beïnvloedt alle aspecten van je leven, van lichamelijke pijn tot emotioneel en psychisch leed.

Je herkent het misschien wel.

  • Je worstelt langdurig met vermoeidheid, concentratieproblemen en chronische pijnklachten
  • Je energie is ver te zoeken
  • Je voelt je beperkt in je bewegingsvrijheid
  • Je bent klaar met je klachten en wilt een blijvende oplossing. Je accepteert niet dat je ‘hier maar mee moet leren leven’.

Dit alles draagt bij tot een gevoel van hulpeloosheid en wanhoop, waardoor het moeilijk wordt om vooruit te komen in het leven.

Ontmantel die BOM

Hoe zou het zijn als je die BOM onder je pijn weet te ontmantelen? Je weer vol energie wakker wordt en de dingen kan doen waar je zo naar verlangt. Dat je niet steeds het gevoel hebt beperkt te zijn in je dagelijkse bezigheden door die pijn die steeds opspeelt. Dat je die wanhoop en frustratie kunt loslaten.

Daarom introduceer ik 1-OP-1 VIP, een programma van 60 dagen waarin we de BOM die ten grondslag ligt aan je chronische pijn ontmantelen. Zodat jij weer zonder pijn kunt genieten van het leven.

Bewustwording

Onthechten

Manifesteren

Klaar voor jouw missie?

Hi, ik ben Carla

Breinexpert, orthomoleculair specialist psyche en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische klachten en herstel. New Health Concept is geboren uit mijn eigen weg naar herstel. 

Na een kettingbotsing belandde ik zelf in een lang herstel traject, waarin ik maar niet vooruit kwam. De vele medicatie, therapieën en revalidatietrajecten brachten maar weinig verbetering. Dus ‘moest ik het er maar mee leren leven’. Dat weigerde ik te accepteren en dus ging ik zelf op zoek naar andere wegen om weer de oude Carla te worden zonder die vervelende chronische klachten!

Na talloze wetenschappelijke onderzoeken, opleidingen en boeken te hebben gelezen en getest te hebben, kwam ik er uiteindelijk achter waarom de revalidatietrajecten niet voor mij werkten. De kern, dus de oorzaak van mijn klachten is nooit achterhaald. Er werd alleen gewerkt aan symptoombestrijding. 

Toen ik dat besefte en vanuit de kern aan mijn gezondheid ging werken, maakte ik enorme sprongen vooruit en voel ik me nu beter dan ooit. Met mijn expertise en ervaring op gebied van gezondheid, hypnotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, mindset, voeding en lifestyle help ik nu lotgenoten op weg naar herstel.

“Carla is een superfijn en mooi mens. Puur en kundig in haar zijn. Ze benadert jouw probleem op een holistische wijze en gebruikt verschillende technieken / methoden om jou verder te helpen in jouw ontwikkeling. Ze voelt precies aan wat jij nodig hebt en neemt daar echt de tijd voor. Ook al vond ik het spannend om me kwetsbaar op te stellen, vanaf het begin voelde ik me heel vertrouwd met haar. Dankzij haar voel ik me meer in balans en zie ik waar ik in het dagelijks leven meer liefde voor mezelf moet creëren. Er valt nog veel te groeien maar het begin is gemaakt!”

Hanneke Nugteren

“Een life coach die veel voor mij heeft betekend tijdens mijn herstelproces nadat ik niet meer verder kwam na de revalidatie na mijn hartinfarct. Zij hielp me om mijn kompas te herstellen, voorzag me van professionele adviezen voor een stevige fundering naar een gezonde, nieuwe toekomst waardoor ik weer terug aan de slag kon als ondernemer. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

Jerry Tupanwel

“Sinds mijn 18e levensjaar heb ik al last van endometriose. Na jarenlang diverse ziekenhuizen door het hele land bezocht te hebben ben ik sinds mei dit jaar via internet bij Carla terechtgekomen. Door haar ben ik erachter gekomen dat ik dit wellicht zelf door een emotionele gebeurtenis heb ontwikkeld. Een hele andere benadering i.p.v. kijken naar de oplossing en niet naar de oorzaak.Inmiddels heb ik twee intensieve sessies gehad waarin we samen op zoek gegaan zijn naar de oorzaak waarom ik endometriose heb ontwikkeld. Het resultaat na deze sessies tot nu toe is dat ik het gevoel heb dat ik verlicht ben in mijn klachten, geen nekklachten meer heb, meer energie heb en meer inzichten in mijn persoonlijkheid heb gekregen. Een fantastisch resultaat na 2 sessies!Ik heb Carla eren kennen als gedreven, kundig en tevens iemand waar je je op gemak voelt om persoonlijke dingen te kunnen delen. Ze staat altijd voor je klaar en is heel erg betrokken.Mocht je zelf ook met chronische klachten lopen aarzel zeker niet om contact met Carla op te nemen. Ik beveel iedereen het dan ook van harte aan om bij haar een sessie te volgen.”

Kitty

De levels om de BOM te ontmantelen

LEVEL 1: Bewustwording

In een deepdive gaan we samen de B van de BOM te lijf: Bewustwording.

De eerste en belangrijkste stap naar een pijnvrij leven is namelijk het herkennen van de patronen die bijdragen aan je chronische pijnklachten. Om hier te komen zoomen we in op je huidige situatie als basis voor de volgende stappen.

LEVEL 2: Onthechting

Erkennen wat er is en vooral wat er niet meer is, voelt zwaar, als een rouwproces. Wanneer je een gezondheidsuitdaging op je pad krijgt, is het makkelijk om te blijven hangen in wat je bent verloren.

Vaak besteed je daar, wellicht onbewust, veel aandacht en energie aan. Daarom is het belangrijk dit rouwproces bewust te doorlopen, zodat je het verlies kunt accepteren en verder kunt met ‘hoe dan wel’. In de tweede sessie kijken we de O van de BOM in de ogen: Onthechting.

LEVEL 3: Manifestatie

De meeste mensen geloven in hun eigen waarheid. Datgeen wat je jezelf keer op keer vertelt en waarvan je weet, als je er nuchter en objectief over nadenkt, dat het grote onzin is. Het is alleen waar zolang je het blijft herhalen en er zelf in blijft geloven. Daarom noem ik deze eigen waarheid ook wel je onzinverhaal.

In de derde sessie buigen we dit om. Je kunt je hersenen letterlijk een nieuw verhaal vertellen. En hoe meer je dit oefent, hoe meer je dit verhaal ook echt gaat leven. Daarom is het laatste level van de BOM, de M: Manifesteren.

Je bent van harte welkom bij mij in Bergen op Zoom voor de live-sessies. Woon je te ver weg? Dan zien we elkaar online. Net zo krachtig en efficiënt.

BONUSLEVEL: Online leeromgeving

Toegang tot de online leeromgeving met alle tools die je nodig hebt om dit in je leven te integreren en blijvende veranderingen door te voeren.

Met:

  • Videolessen

  • Online werkboek met opdrachten

  • Onbeperkt toegang tot Live Q&A’s

  • Online community met gelijkgestemden

HULPLIJN

12/5 contact via whatsapp of mail bij je vragen

De investering van dit traject is € 1495,-

Als je klaar bent om weer voluit te gaan leven en je te bevrijden van chronische pijn, doe dan vandaag nog mee met 1-OP-1 VIP. Dit exclusieve 60-daagse programma geeft je alles wat je nodig hebt om eindelijk de BOM aan te pakken die ten grondslag ligt aan je chronische pijn. Ontdek hoe je je eindelijk kunt bevrijden van fysieke pijn, gebrek aan energie en beperkte mobiliteit die je ervan weerhouden van het leven te genieten.

Klaar om die BOM te ontmantelen?

>