Een pijnvrij leven: samen naar de finish in 60 dagen


Hét 1-op-1 traject om de BOM onder je chronische pijnklachten te ontmantelen.

Niet gebaseerd op symptoombestrijding maar op de echte oorzaak die onder je klachten ten grondslag ligt. Let’s change the game!

Naam

Email*

* Je ontvangt bij inschrijving tevens inspiratiemails. Je kunt te altijd weer uitschrijven!


Leven met chronische pijn is moeilijk,

het voelt alsof er een bom op ontploffen staat

Het beïnvloedt alle aspecten van je leven, van lichamelijke pijn tot emotioneel en psychisch leed.

Je herkent het misschien wel.

  • Je worstelt langdurig met vermoeidheid, concentratieproblemen en chronische pijnklachten
  • Je energie is ver te zoeken 
  • Je voelt je beperkt in je bewegingsvrijheid
  • Je bent klaar met je klachten en wilt een blijvende oplossing. Je accepteert niet dat je ‘hier maar mee moet leren leven’.

Dit alles draagt bij tot een gevoel van hulpeloosheid en wanhoop, waardoor het moeilijk wordt om vooruit te komen in het leven.


Ontmantel die BOM

Hoe zou het zijn als je die BOM onder je pijn weet te ontmantelen? Je weer vol energie wakker wordt en de dingen kan doen waar je zo naar verlangt. Dat je niet steeds het gevoel hebt beperkt te zijn in je dagelijkse bezigheden door die pijn die steeds opspeelt. Dat je die wanhoop en frustratie kunt loslaten.

Daarom introduceer ik 1-OP-1 VIP, een programma van 60 dagen waarin we de BOM die ten grondslag ligt aan je chronische pijn ontmantelen. Zodat jij weer zonder pijn kunt genieten van het leven.

Bewustwording

Onthechten

Manifesteren

Klaar voor jouw missie?


Hi, ik ben Carla

Breinexpert, orthomoleculair specialist psyche en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische klachten en herstel. New Health Concept is geboren uit mijn eigen weg naar herstel. 

Na een kettingbotsing belandde ik zelf in een lang herstel traject, waarin ik maar niet vooruit kwam. De vele medicatie, therapieën en revalidatietrajecten brachten maar weinig verbetering. Dus ‘moest ik het er maar mee leren leven’. Dat weigerde ik te accepteren en dus ging ik zelf op zoek naar andere wegen om weer de oude Carla te worden zonder die vervelende chronische klachten!

Na talloze wetenschappelijke onderzoeken, opleidingen en boeken te hebben gelezen en getest te hebben, kwam ik er uiteindelijk achter waarom de revalidatietrajecten niet voor mij werkten. De kern, dus de oorzaak van mijn klachten is nooit achterhaald. Er werd alleen gewerkt aan symptoombestrijding. 

Toen ik dat besefte en vanuit de kern aan mijn gezondheid ging werken, maakte ik enorme sprongen vooruit en voel ik me nu beter dan ooit. Met mijn expertise en ervaring op gebied van gezondheid, hypnotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, mindset, voeding en lifestyle help ik nu lotgenoten op weg naar herstel.


Wat anderen zeggen...

"Carla is een superfijn en mooi mens. Puur en kundig in haar zijn. Ze benadert jouw probleem op een holistische wijze en gebruikt verschillende technieken / methoden om jou verder te helpen in jouw ontwikkeling. Ze voelt precies aan wat jij nodig hebt en neemt daar echt de tijd voor. Ook al vond ik het spannend om me kwetsbaar op te stellen, vanaf het begin voelde ik me heel vertrouwd met haar. Dankzij haar voel ik me meer in balans en zie ik waar ik in het dagelijks leven meer liefde voor mezelf moet creëren. Er valt nog veel te groeien maar het begin is gemaakt!"

Hanneke Nugteren -


De levels om de BOM te ontmantelen

LEVEL 1: Bewustwording

In een deepdive gaan we samen de B van de BOM te lijf: Bewustwording.

De eerste en belangrijkste stap naar een pijnvrij leven is namelijk het herkennen van de patronen die bijdragen aan je chronische pijnklachten. Om hier te komen zoomen we in op je huidige situatie als basis voor de volgende stappen. 

LEVEL 2: Onthechting

Erkennen wat er is en vooral wat er niet meer is, voelt zwaar, als een rouwproces. Wanneer je een gezondheidsuitdaging op je pad krijgt, is het makkelijk om te blijven hangen in wat je bent verloren.

Vaak besteed je daar, wellicht onbewust, veel aandacht en energie aan. Daarom is het belangrijk dit rouwproces bewust te doorlopen, zodat je het verlies kunt accepteren en verder kunt met ‘hoe dan wel’. In de tweede sessie kijken we de O van de BOM in de ogen: Onthechting.

LEVEL 3: Manifestatie

De meeste mensen geloven in hun eigen waarheid. Datgeen wat je jezelf keer op keer vertelt en waarvan je weet, als je er nuchter en objectief over nadenkt, dat het grote onzin is. Het is alleen waar zolang je het blijft herhalen en er zelf in blijft geloven. Daarom noem ik deze eigen waarheid ook wel je onzinverhaal.

In de derde sessie buigen we dit om. Je kunt je hersenen letterlijk een nieuw verhaal vertellen. En hoe meer je dit oefent, hoe meer je dit verhaal ook echt gaat leven. Daarom is het laatste level van de BOM, de M: Manifesteren.

Je bent van harte welkom bij mij in Bergen op Zoom voor de live-sessies. Woon je te ver weg? Dan zien we elkaar online. Net zo krachtig en efficiënt.


BONUSLEVEL

Online leeromgeving

Toegang tot de online leeromgeving met alle tools die je nodig hebt om dit in je leven te integreren en blijvende veranderingen door te voeren.

Met:

  • Videolessen

  • Online werkboek met opdrachten

  • Onbeperkt toegang tot Live Q&A's

  • Online community met gelijkgestemden

HULPLIJN

12/5 contact via whatsapp of mail bij je vragen

Prijs:

€ 1495,-


Wat anderen zeggen...

"Een life coach die veel voor mij heeft betekend tijdens mijn herstelproces nadat ik niet meer verder kwam na de revalidatie na mijn hartinfarct. Zij hielp me om mijn kompas te herstellen, voorzag me van professionele adviezen voor een stevige fundering naar een gezonde, nieuwe toekomst waardoor ik weer terug aan de slag kon als ondernemer. Ik kan haar van harte aanbevelen."

Jerry Tupanwel -


Als je klaar bent om weer voluit te gaan leven en je te bevrijden van chronische pijn, doe dan vandaag nog mee met 1-OP-1 VIP. Dit exclusieve 60-daagse programma geeft je alles wat je nodig hebt om eindelijk de BOM aan te pakken die ten grondslag ligt aan je chronische pijn. Ontdek hoe je je eindelijk kunt bevrijden van fysieke pijn, gebrek aan energie en beperkte mobiliteit die je ervan weerhouden van het leven te genieten.

Klaar om die BOM te ontmantelen?


Veelgestelde vragen

Wat houdt de online cursus Ontmantel je Pijn in 5 Weken precies in?

Een jarenlange zoektocht naar oplossingen heeft geleid tot dit unieke programma dat je in 5 weken de inzichten geeft om jezelf een transformatie te laten ondergaan.

Je gaat aan de slag met opgeslagen oude emotionele trauma's uit het verleden die de basis vormen van je hedendaagse pijn.

Dit krijg je in de cursus:

- 5 weken online training
- Videolessen over het brein en hoe je het kunt herprogrammeren
- Videolessen over emotionele triggers, ademhaling, voeding, bewegen met oefeningen, alles over slapen etc.
- Online werkboek met opdrachten
- Onbeperkt toegang tot Live Q&A's
- Begeleide meditaties & visualisaties
- Half jaar lang toegang tot de online leeromgeving
- Toegang tot de Facebook community
- Half jaar lang persoonlijke e-mail support
- Hulp van onze Experts voor advies en inspiratie

Welke resultaten kan ik van deze online cursus verwachten?

Je leert patronen herkennen en doorgronden en je gaat oude emoties opruimen. Je ondervindt hoe de wet van aantrekking werkt. Zo leer jij een nieuwe manier van denken aan.

In deze cursus krijg jij de juiste inzichten die je op weg helpen naar een leven vrij van chronische (pijn)klachten. 

Hoe lang duurt de cursus Ontmantel je Pijn in 5 Weken en hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

Het programma duurt 5 weken, maar je hebt een half jaar toegang na aanschaf van de cursus. Je kunt het in jouw eigen tempo volgen, op een moment dat jou het beste uitkomt. Aangezien de video’s meestal tussen de 5 en 15 minuten duren, kun je het gemakkelijk tussendoor doen. De opdrachten kun je uitvoeren wanneer jij het wilt en je kunt er zolang over doen als nodig is. 

Wie is Carla van New Health Concept?

Carla is breinexpert, orthomoleculair specialist psyche en ervaringsdeskundige op het gebied van chronische klachten en herstel. New Health Concept is geboren uit haar eigen weg naar herstel.

Na een kettingbotsing belandde ze zelf in een lang herstel traject, waarin ze maar niet vooruit kwam. De vele medicatie, therapieën en revalidatietrajecten brachten maar weinig verbetering. Dus ‘moest ze het er maar mee leren leven’. Dat weigerde ze te accepteren en dus ging ze zelf op zoek naar andere wegen om weer de oude Carla te worden zonder die vervelende chronische klachten!

Na talloze wetenschappelijke onderzoeken, opleidingen en boeken te hebben gelezen en getest te hebben, kwam Carla er uiteindelijk achter waarom de revalidatietrajecten niet voor haar werkten. De kern, dus de oorzaak van haar klachten is nooit achterhaald. Er werd alleen gewerkt aan symptoombestrijding.

Toen ze dat besefte en vanuit de kern aan haar gezondheid ging werken, maakte ze enorme sprongen vooruit en voelt ze zich nu beter dan ooit. Met haar expertise en ervaring op gebied van gezondheid, hypnotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, mindset, voeding en lifestyle helpt ze nu lotgenoten op weg naar herstel.

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Nee, je hebt geen verwijsbrief van een (huis)arts nodig. Wel raden we aan dat u een huisarts raadpleegt om ernstige ziekten zoals hart- en vaatziekten, kanker, auto-immuunziekten, of neurologische aandoeningen uit te sluiten.

Is de cursus wel geschikt voor mij?

Wanneer je langer dan 3 maanden (pijn)klachten hebt, zijn de klachten chronisch te noemen.

Doe hier de gratis test om erachter te komen wat de oorzaak is van jouw (pijn)klachten en of de cursus bij jou past. 

Kan ik deze cursus ook volgen als ik medicatie gebruik?

Ja, dat kan.

Vaak zien we dat als je pijnmedicatie gebruikt, je steeds meer nodig zult hebben voor hetzelfde resultaat. Medicatie geeft daarnaast vaak ook weer onprettige bijwerkingen.

Ook wanneer de (pijn)klachten door het volgen van de online cursus afnemen, is het een goed idee om met jouw huisarts of specialist te overleggen om pijnmedicatie af te gaan bouwen.

Let op: wij geven geen medisch advies. Doe dit altijd in overleg met je eigen huisarts of specialist. 

Kan ik deze cursus ook volgen als ik elders in behandeling ben voor mijn klachten?

Ja, dat kan.

Wel is het zo dat de visie soms kan verschillen. Vaak wordt er nog teveel gefocust op de pijnlijke plek als oorzaak van de klachten en wordt er voorbijgegaan aan de functie van emoties en het brein hierin (symptoombestrijding in plaats van de werkelijke oorzaak behandelen). Dit kan (pijn)klachten juist in stand houden. Ook kunnen mensen om je heen zeggen dat je niet alles tegelijk moet doen, omdat je dan niet meer weet wat wel of niet werkt. Maar jij bent diegene die elke dag met pijnklachten moet leven en zij niet. Voel aan wat voor jou werkt en waar jij in durft te geloven. Mijn arts zei ook dat ik er maar mee moest leren leven. En ik ben elke dag dankbaar dat ik daar niet naar geluisterd heb want dan had ik nu nog steeds thuis gezeten met een uitkering en een uitzichtloos bestaan.

Met welke klachten kan ik bij jullie terecht?

JRug-, heup-, bekken-, bil-, been-, knie- en/of voetpijn: o.a. (rug)hernia, spinale stenose, beknelde zenuw, a-specifieke lage rugpijn, ischias, piriformis syndroom, peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, scoliose, artrose, hielspoor, lopers-, springers en heuvelknie. tarsaal tunnel syndroom, patellofemoraal-pijnsyndroom of geen oorzaak gevonden.

Nek-schouder,- (boven/onder) arm- elleboog-, pols-, en/of vingerpijn: o.a. pijn in of tussen schouderbladen, (nek)hernia, beknelde zenuw, artrose, frozen shoulder, slijmbeursontsteking (bursitis), peesontstekingen, thoracic outlet syndroom, impingement schouder, NAH (niet aangeboren hersenletsel) of SOLK (somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten) waarvoor geen oorzaak gevonden is.

Pijn in het hoofd: o.a. spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine, kaakpijn, oogpijn, aangezichtspijn, oorsuizen of geen oorzaak gevonden.

Buik- en borstpijn: o.a. prikkelbare darm syndroom, reflux en brandend maagzuur of geen oorzaak gevonden.

RSI/CANS pijn klachten: o.a. carpaal tunnel syndroom, tabletnek, tabletarm, golfersarm, tennisarm, whatsapp vinger, muisarm, skiduim, peesontstekingen, a-specifiek RSI etc.

Pijn in het hele lichaam: o.a. fibromyalgie of geen oorzaak gevonden.

Overige (pijn) aandoeningen: chronische peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, chronische vermoeidheidssyndroom (cvs), veel triggerpoints, pijnlijke spieren, mortons neuroom, tinnitus (oorsuizen), artritus, artrose, ME, reuma, allergieën, terugkerende bijholteontstekingen, frozen shoulder, syndroom van Tietze, neuropathie (CIAP), burn-out, zenuwpijn, overdruksyndroom en tarlovcysten.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja er is een niet goed geld terug garantie: als je binnen 14 dagen na aankoop de eerste lessen hebt doorlopen en hebt toegepast en je voelt dat het niet jouw ding is en dat je denkt dat het je niet gaat verder helpen dan mag je ons mailen en krijg je je geld terug. We raden je wel altijd aan om het de tijd te geven om het echt in je systeem te krijgen want je centrale zenuwstelsel is al langere tijd belast. Je kunt dan ook niet verwachten dat dit in een paar dagen opgelost is natuurlijk. We zijn ervan overtuigd dat deze methode werkt wanneer je er serieus werk van maakt. Want je mooiste leven zonder pijn, dat is wat we voor iedereen willen en daar helpen we je graag mee.

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de inhoud van de cursus?

Je hebt een half jaar lang toegang tot de inhoud van de cursus.

Worden de kosten vergoed vanuit mijn zorgverzekering?

Nee, kosten worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

Soms zijn werkgevers bereid om kosten geheel of gedeeltelijk te vergoeden als dit bijdraagt aan jouw revalidatieproces. 

Hoe kan ik contact opnemen voor advies of deze cursus geschikt is voor mij?

Neem contact op via e-mail: team@newhealthconcept.nl of klik hier om een gratis healthgesprek in te plannen. We vragen je dan om een aantal vragen in te vullen zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het gesprek hoe we jou het beste kunnen helpen. Blijf niet doen wat je altijd deed, want dan krijg je wat je altijd kreeg. Ook voor jou is er een mooier leven mogelijk, echt waar!Wat klanten zeggen

"Sinds mijn 18e levensjaar heb ik al last van endometriose. Na jarenlang diverse ziekenhuizen door het hele land bezocht te hebben ben ik sinds mei dit jaar via internet bij Carla terechtgekomen. Door haar ben ik erachter gekomen dat ik dit wellicht zelf door een emotionele gebeurtenis heb ontwikkeld. Een hele andere benadering i.p.v. kijken naar de oplossing en niet naar de oorzaak.Inmiddels heb ik twee intensieve sessies gehad waarin we samen op zoek gegaan zijn naar de oorzaak waarom ik endometriose heb ontwikkeld. Het resultaat na deze sessies tot nu toe is dat ik het gevoel heb dat ik verlicht ben in mijn klachten, geen nekklachten meer heb, meer energie heb en meer inzichten in mijn persoonlijkheid heb gekregen. Een fantastisch resultaat na 2 sessies!Ik heb Carla eren kennen als gedreven, kundig en tevens iemand waar je je op gemak voelt om persoonlijke dingen te kunnen delen. Ze staat altijd voor je klaar en is heel erg betrokken.Mocht je zelf ook met chronische klachten lopen aarzel zeker niet om contact met Carla op te nemen. Ik beveel iedereen het dan ook van harte aan om bij haar een sessie te volgen."

- Kitty -


Let's connect voor meer tips en ervaringen:

>